Pages

Thursday, September 10, 2009

TIPS KECANTIKAN BAKAT.MAKEUP

Hai all aku nk share tips2 beauty guna bahan semulajadi, klo sape2 dah try kasik review kat sini kite share ape korang rase pas dah buat yer....

JOM BUAT facial mask to make skin with radiance glow.
Bahan2 :
Sehiris labu
Kuning Telur
Susu
Cara2 :
campur semua bahan pastu korang blend samapai lumat (sampai jadik macam creamy). pastu aku suke masuk kat dlm peti sejuk dlo bagi sejuk ckit,pastu sonang je apply je kat muka, aku selalo tepek 30 min kadang tuh lebey ckit coz aku terus ttido hehe...pastu klo nak cuci pakai air suam je... pastu tido...heh.. jom try....

0 comments:

Post a Comment

Bakat Makeup © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates